Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 15 in /home/teambild/lantbruksbild.se/wp-includes/class-wp.php on line 223

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 15 in /home/teambild/lantbruksbild.se/wp-includes/class-wp.php on line 224
Priser och abonnemang – Lantbruksbild.se
076 825 77 60 - 070 872 95 55
info@lantbruksbild.se
Your Shopping Cart is empty.

Priser och abonnemang

Registrering

För att köpa bilder på lantbruksbild.se, både för att köpa enstaka bilder eller med abonnemang, så måste du vara registrerad som kund. Det gör man genom att fylla i uppgifterna i registreringsansökan som finns länkad längst upp till höger. De i prislistan angivna priserna är för enstaka köp, har du för avsikt att köpa fler än en bild över tid så rekommenderar vi att man hör av sig till oss för avtal och möjlighet till abonnemang med möjlighet att få bästa pris.

Alla uppgifterna du lämnar behandlas konfidentiellt och lämnas ALDRIG ut till utomstående, uppgifterna sparas enbart för att kunna behandla och leverera beställda bilder.

Betalningsmetoder

Du kan betala med konto/kreditkort, vi använder Paypals betalningslösning så vi handhar eller sparar ALDRIG några kortnummer i våra system. Det går också att betala mot faktura eller förskottsbetalning. Bildleverans är tillgänglig direkt efter godkänd direktbetalning eller godkänd faktura.

Priser (alla priser exkluisve moms)

Redaktionell användning, enstaka köp (gäller ej avtalskunder):
Publiceringsrätt webb 400,00 SEK
Publiceringsrätt tidning 800,00 SEK
Publiceringsrätt Magasin 1 100,00 SEK

Abonnemang på nedladdning och köp av bilder:
Kontakta oss, priset är avhängigt dina behov och antal nedladdningar, ett abonnemang med någon enstaka bild för webben i månaden är givetvis billigare än ett abonnemang med ett stort antal nedladdningar i veckan.

Publiceringsrätt annons/marknadsföring:
Kontakta oss för pris.