076 825 77 60 - 070 872 95 55
info@lantbruksbild.se
Your Shopping Cart is empty.

Priser och abonnemang

Beställning

Vill Du bläddra och se våra bilder så ser du de flesta bilderna utan att vara inloggad och vill du köpa bilder så finns det två alternativ:

1. Använd vår webbshop, klicka på önskad storlek och pris som finns i anslutning till varje bild och gå sedan till varukorgen för att gå vidare. Man kan välja att betala bilden direkt med kort, vi använder Paypals system, eller så väljer man fakturabetalning. Väljer du fakturabetalning och det är första gången du beställer så kommer nedladdningslänk efter att vi granskat din beställning. Vill du ha bilden på en gång så rekommenderar vi kortbetalning, då får du nedladdningslänk/ar till din epost så fort betalningen är klar.

2. Beställ via epost, klicka på epostbeställning vid “license” i anslutning till bilden, välj storlek och sedan “Kontakta oss för att köpa bilden”.
Fyll i enligt formuläret, fyll gärna i namn och adress i meddelanderutan för snabbare behandling så svarar vi så fort vi kan.

Registrering

Vill du registrera dig som kund innan beställning så går det utmärkt. Det gör du genom att klicka på länken uppe i högerdelen av sidan.
Fyll i dina uppgifter i registreringsformuläret och så fort registreringen är godkänd får du ett bekräftelsemail. Dina användaruppgifter som du angav vid registreringen använder du sedan när du loggar in och kan då bläddra och söka bland bilderna och de olika kategorierna och köpa bilder.

När du registrerar dig går det att ange om man önskar ett konto hos oss där man får man tillgång till nedladdning av bilder och bli fakturerad för de bilder man sedan laddar ner. Vi vänder oss i första hand till företag inom media, reklam med mera och denna funktion är bara tillgänglig för företag. Företagskonton granskas manuellt och uppdateras efter kontroll av angivna uppgifter

Alla uppgifterna du lämnar behandlas konfidentiellt och lämnas ALDRIG ut till utomstående, uppgifterna sparas enbart för att kunna behandla och leverera beställda bilder.

Betalningsmetoder

Du kan betala med konto/kreditkort, vi använder Paypals betalningslösning så vi handhar eller sparar ALDRIG några kortnummer i våra system. Det går också att betala mot faktura eller förskottsbetalning. Bildleverans är tillgänglig direkt efter godkänd kortbetalning eller godkänd faktura.

Priser (alla priser exkluisve moms)

Redaktionell användning, enstaka köp (gäller ej avtalskunder):
Publiceringsrätt webb 400,00 SEK
Publiceringsrätt tidning 800,00 SEK
Publiceringsrätt Magasin 1 100,00 SEK

Abonnemang på nedladdning och köp av bilder:
Kontakta oss, priset är avhängigt dina behov och antal nedladdningar, ett abonnemang med någon enstaka bild för webben i månaden är givetvis billigare än ett abonnemang med ett stort antal nedladdningar i veckan.

Publiceringsrätt annons/marknadsföring:
Kontakta oss för pris.